TWI webapplicatie 2.0 een feit!

TWI WEBAPP.1309bf

TWI TRAINING LANCEERT TIJDSBESPARENDE AUDIT APP

Borging en digitaal registreren van kwaliteit van werken met vrij te gebruiken app van TWI training!

Vanaf woensdag 8 juni kan iedereen binnen de voedingsmiddelenindustrie gebruik maken van de gratis TWI app waarmee zowel trainers als medewerkers volgens de TWI (training within Industry) standaard geauditeerd kunnen worden. De webapp is inmiddels in gebruik door Johma, Pre Pain, Nordwinn College en Royaan

Na het inwerken volgens de TWI methode, zorgt de web app voor borging en het digitaal  registreren van de kwaliteit van werken. Op deze manier kan er, volledig in lijn met de TWI methode, een flinke tijdsbesparing worden gerealiseerd. De web app voorziet trainers en auditeurs op een eenvoudige manier van TWI auditformulieren die digitaal kunnen worden afgevinkt, opgeslagen en verstuurd. Gebruikers van de app ontvangen direct een excel formulier van de audit voor verdere verwerking.

TWI TRAINING

TWI training is binnen Nederland het bekendste keurmerk op het gebied van TWI training en certificering. TWI training voert maatwerk trainingen uit om de vaardigheden van TWI over te brengen. Dat resulteert in tot wel 80% minder inwerk/trainingstijd en de kans op het maken van fouten 5% minder. De training is erop gericht om “LEAN & Dirty” trainers op te leiden zodat ze zelf met TWI aan de slag kunnen.

Een groot voordeel van de webapp is dat  gebruikers altijd de laatste versie hebben en updates makkelijk kunnen worden doorgevoerd. De webapp is geoptimaliseerd voor tablet en mobiel en te gebruiken in iedere browser. Het gebruik van de app is volledig gratis. De komende maanden zullen er nog meer functionaliteiten worden toegevoegd.

Kijk voor de app op www.twitraining.nl/app of  app.twitraining.nl

De app is ontwikkeld door:

APPFICIENCY/APPFECTIVENESS ism vABC B.V. en on STEAM