Expertise

CONSULTANCY

ADVIES

KENNIS


Consultancy

We zijn altijd op zoek naar manieren om waarde toe te voegen aan onze klanten. In onze ogen is de meest effectieve manier om dat te doen door partner te worden. In al onze projecten zoeken we samen met onze klant de beste aanpak en veranderen we de kijk op de business. We pakken samen de verantwoordelijkheid om duurzaam te verbeteren.

 

We werken graag samen binnen het spectrum van procesmanagement en verbetertrajecten. We dagen onze klanten uit om samen met ons de top te bereiken. De schouders er onder en mens en proces samen slim verbeteren.

 

 • Procesmanagement
 • Procesanalyses
 • Procesbeschrijvingen
 • verbetertrajecten
 • implementatie software en systemen

OPLEIDINGEN

TRAININGEN

MAATWERK


Opleiding & Training

De vervangingsvraag in de sector door vergrijzing, neemt toe. In de procestechniek en met name in de industriƫle voedingsbedrijven is de vraag naar (flex)personeel groot. Deels gaat het om vervanging binnen operatorfuncties waarbij kennis van voeding een noodzakelijke voorwaarde is naast het vakmanschap als procesoperator. Een ander deel van de vraag gaat specifieker om bekendheid met het voedingsproduct en de voedselketen waarnaast verbreding met procestechniek de kansen op de arbeidsmarkt vergroten.

Wij proberen als partner bedrijven hun vertrouwde en flex medewerkers door trainingen en opleidingen mee te laten groeien naar de bedrijfsvoering van de 21e eeuw. Verantwoordelijke en flexibele medewerkers!

 • Competentiescan
 • Training/opleiding op maat (eventueel in company)
 • Landelijk erkende MBO diploma’s (niveau 1, 2 3 en 4)
 • Certificaten in (communicatieve) vaardigheden
 • Certificaten van WCM technieken
 • Certificaten HACCP
 • Certificaten TWI trainer (in samenwerking met TWI training)

Kijk hier voor het aanbod trainingen en workshops

SOFTWARE TOOLS

IMPLEMENTATIE

MAATWERK


Software tools

ALOS
Vanuit de LEAN gedachte en de behoefte om processen te monitoren hebben we de afgelopen jaren ALOS ontwikkeld. ALOS combineert methoden zoals 2-Bin, Kan Ban en Heijunka in 1 systeem. De rapportage is sterk visueel gemaakt en volledig real time. Op ieder moment kun je zien wat er in de productie of het proces gebeurd en waar een order is. Maar ook magazijnen en voorraden zijn real time zichtbaar. Voordat orders worden ingepland wordt al berekend of er voldoende voorraad is en of de machines beschikbaar zijn om de levertijd te realiseren. Bij afwijkingen worden direct verantwoordelijken gewaarschuwd. ALOS zit als een flexibele schil om bestaande ERP systemen heen en kan binnen zeer korte doorlooptijden worden geĆÆmplementeerd. Meer weten? Neem contact met ons op of download de whitepaper.

vABC eLearning
Ons eLearning platform is ontwikkeld en bedoeld voor het inrichten van e-learning pakketten voor bijvoorbeeld de ondersteuning van interne BBL opleidingen. Daarnaast is het ideaal voor het vastleggen van werkstandaarden die volgens TWI 2.0 zijn gemaakt en uitstekend te gebruiken om kennis in op te slaan. eLearning is zo ingericht dat medewerkers of cursisten getoetst kunnen worden op kennis. Koppelingen zijn mogelijk naar kennis-en opleidingsmatrixen. Tevens wordt het eLearning platform gebruikt voor oa HACCP herhaaltrainingen voor HACCP certificering, maar ook voor overige certificeringen op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid. Het systeem houdt exact bij wie welke training wanneer heeft gedaan en kan zelfs worden gebruikt als bewijslast.